Gjestebok
 

Gjesteboka fungerer slik at det du skriv inn vert lagt ut på sida av oss. Derfor kjem ikkje helsinga ut med ein gong du skriv den. Skriv gjerne inn - det er mange som som set pris på å lese ei helsing!9.10.07
 

 

Kjære Herand !
Eg har lese med store og glade augo på nettsidene HERAND kor mykje positivt Herand får til. De lagar planar for utvikling og gjennomføring av prosjekt som ser verkeleg spanande ut.
Slik skapar de grunnlag for trivsel og gode liv for alle som bur i bygda. Å ta vare på alt med god kvalitet og byggja vidare på det og formidla historien til nye generasjonar, er verdifullt.
Hald fram som de stemner - så er de eit døme til etterfyljing for andre bygder i Hardanger !
Lukke til vidare og LUKKE TIL MED 10-ÅRSJUBILEET  DEN 13.OKT.
Venleg helsing
Gunnbjørg Ågotnes. Tørvikbygd.


22.03.07
Hej Bjørg og Jan Samland
 

En lille hilsen fra Danmark

 

K.H.

 

Vidar Plovgaard Madsen


06.03.07
Hei. Var dårleg med aktivitet i denna gjesteboke. Berre ein ting å gjera noko med. Sende ei helsing til alle kokelurane... Vil gratulera Margreta og Sigmund som besteforeldre igjen, Mathias som storebror, Kjersti og Geir som foreldre til skjønne Kamilla. Hipp hurra!!!!!!!!!!


 
mvh Silje i Nordfjord


14.02.07
Nå er det på tide at det blir et skikkelig gardsbrullyp i bygda. Husk at den som venter på noe godt, kan risikere å vente for lenge. Sender samtidig en klem til Kaia.....Hilsen Rune m/familie. Vi gleder oss som vanlig til neste tur til Herand. Heia Brann og heia Herand.